Mario van der List

Een rasechte Bredanaar, geboren en getogen. Vanwege mijn rol en betrokkenheid bij vele Bredase initiatieven op zowel economisch als sociaal-maatschappelijk vlak wil ik mijn kennis en netwerk graag inzetten voor een echte Bredase Partij die niet gehinderd wordt met beleid, en niet te volgen besluiten vanuit Den Haag die niets bijdragen aan het welzijn van ondernemers en bewoners van Breda.

Mario van der List

Een rasechte Bredanaar, geboren en getogen. Vanwege mijn rol en betrokkenheid bij vele Bredase initiatieven op zowel economisch als sociaal-maatschappelijk vlak wil ik mijn kennis en netwerk graag inzetten voor een echte Bredase Partij die niet gehinderd wordt met beleid, en niet te volgen besluiten vanuit Den Haag die niets bijdragen aan het welzijn van ondernemers en bewoners van Breda.