Peter Vissers, fractievoorzitter Breda Beslist

Geboren en getogen in Breda, met een kleine onderbreking voor mijn militaire dienstplicht en studie verkeerskunde. Ik heb 20 jaar, altijd met veel plezier, in de Belcrum gewoond, waar ik het wonen heb ervaren als een dorpje in de stad. Voor de Belcrum ben ik actief geweest als bestuurslid van het huidige Belcrumhuis (wijk/buurt accommodatie) en in diverse activiteiten van en door het buurthuis en rondom de viering van 400 jaar Belcrum. Sinds 2015 woon ik in Teteringen samen met mijn vrouw Miriam en onze twee kinderen Lin en Boaz.

Inmiddels meer dan 15 jaar werkzaam voor de gemeente Dordrecht waarbij ik 10 jaar verantwoordelijk was van beleid tot en met uitvoering van parkeren. Vanaf 2016 richt ik mij minder op de operationele kant van het parkeren en meer op het kaderstellende parkeerbeleid als strategisch beleidsadviseur parkeren voor de gemeente Dordrecht. Daarnaast vervul ik functies als Keurmeester van parkeergarages voor de ESPA vanuit de VEXPAN, als bestuurslid van de commissie gemeenten van de VEXPAN en docent parkeerbeleid aan de NOVI verkeersacademie/CROW.