Martin van der Muren

Martin van der Muren, oud-HR manager

Geboren en getogen in Breda.

Ik kies voor een lokale partij, onafhankelijk van de landelijke partijen, omdat ik wil opkomen voor de belangen van de burgers van Breda. Landelijke partijen moeten zich houden aan de landelijke spelregels.  Bredanaars moeten beslissen over hun eigen stad.

In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid, vrijwilliger en adviseur bij diverse sportverenigingen geweest. Sport zowel actief als passief is mijn passie. De lokale politiek heeft ook altijd mijn interesse gehad en ik ben al een aantal jaren politiek actief. Mijn werkervaring en opleiding ligt op het gebied van personeel en organisatie, projectadvisering en interim-management.

Ik zet me in voor de belangen van de bewoners van Breda, ons mooi Breda, de Parel van het Zuiden.

Martin van der Muren

Martin van der Muren, oud-HR manager

Geboren en getogen in Breda.

Ik kies voor een lokale partij, onafhankelijk van de landelijke partijen, omdat ik wil opkomen voor de belangen van de burgers van Breda. Landelijke partijen moeten zich houden aan de landelijke spelregels.  Bredanaars moeten beslissen over hun eigen stad.

In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid, vrijwilliger en adviseur bij diverse sportverenigingen geweest. Sport zowel actief als passief is mijn passie. De lokale politiek heeft ook altijd mijn interesse gehad en ik ben al een aantal jaren politiek actief. Mijn werkervaring en opleiding ligt op het gebied van personeel en organisatie, projectadvisering en interim-management.

Ik zet me in voor de belangen van de bewoners van Breda, ons mooi Breda, de Parel van het Zuiden.