Marcel van der Mast Biesdonk

Marcel van der Mast, burgerraadslid

Geboren in 1971 en opgegroeid in Bavel. Momenteel woon ik samen met mijn vrouw en 2 kinderen in Breda. Zelf voel ik me actief betrokken bij de gemeente Breda door het vrijwilligerswerk en de betrokkenheid in de wijk. Oprichter en actief lid club Kruimel;  een initiatief voor kinderen met een beperking. Voorzitter Stichting Zorgmarkt Breda; zorgmarkt voor ouders van kinderen met een beperking. En voor AED proof Breda; controle van AED’s in de wijk Brabantpark.

In Breda wonen veel mensen die zich belangeloos inzetten om de stad mooier te maken. De vrijwilligers en mantelzorgers zijn erg belangrijk voor de dorpen en wijken van Breda. Hier zet ik me in de gemeenteraad dan ook graag voor in. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de verstandelijk gehandicaptenzorg, heb ik in 2016 een overstap gemaakt en ben nu werkzaam bij woningcorporatie Alwel, locatie Roosendaal.

Momenteel ben ik burgerraadslid in de gemeenteraad en zie het als een uitdaging waarin ik zeker nog kan groeien.< Terug naar overzicht