In hart en ziel Bredase; geboren, getogen, getrouwd en als het mij gegund is hopelijk later een lange tijd gepensioneerd. In het dagelijks leven ben ik sinds 2001 full time fotograaf, waarvan de laatste 11 jaar als zelfstandig ondernemer. Werkgebieden zijn vooral Nederland maar heb ook gewerkt in Curaçao, Bali, Tsjechië en Spanje. Tevens bedenker en eigenares Pre and Posed, om vrouwen te overtuigen dat zij ook ná borstkanker prachtig zijn en op hun allermooist vastgelegd kunnen worden.

In mijn vrije tijd ben ik ambassadeur in Nederland voor Siloam, een kinderherstellingsoord in Curaçao. Ik heb ervaring als bestuurslid bij stichting Baronie Media, was adviseur cliëntenraad bij een verzorgingshuis en heb jarenlange ervaring in mantelzorg. Mijn ervaring als burgerraadslid in de periode 2014 tot 2018 neem ik vol enthousiasme mee naar 2022, naar Breda Beslist. Ik hoorde bij een van de partijen welke de handen ineen hebben geslagen. Samen sterk tenslotte!

Politiek bezig zijn is geen sinecure, dat heb ik geleerd in de 4 jaar waar ik heb bijgedragen voor onze gemeenteraad Breda. Maar ik ontspan mezelf uitstekend met mijn familie, vrienden, mijn thuis, mijn reizen, mijn werk als fotograaf en niet te vergeten mijn Harley Davidson. Ik heb dus Beslist energie genoeg voor deze toffe lokale partij.