Edwin van den Kieboom

Het belang van een lokale partij mag niet onderschat worden.  De binding met Breda  en haar mensen.  Werkelijk weten wat er speelt.  Er midden in staan en van daaruit een rol spelen en  bijdragen aan een nog fijner Breda.

De parel van het zuiden is me dierbaar.  Ik ben hier geboren en getogen.  Namens Breda Beslist wil ik me inzetten voor de stad en haar inwoners.  Zodat we allemaal nog trotser kunnen zijn op onze schitterende parel.

Edwin van den Kieboom

Het belang van een lokale partij mag niet onderschat worden.  De binding met Breda  en haar mensen.  Werkelijk weten wat er speelt.  Er midden in staan en van daaruit een rol spelen en  bijdragen aan een nog fijner Breda.

De parel van het zuiden is me dierbaar.  Ik ben hier geboren en getogen.  Namens Breda Beslist wil ik me inzetten voor de stad en haar inwoners.  Zodat we allemaal nog trotser kunnen zijn op onze schitterende parel.