Laatste afgelopen Evenementen

Benieuwd naar Breda Beslist? Welkom!

Cees van der Horst evenementen Weidehek 2, Breda

Bent u benieuwd hoe het "achter de schermen" er aan toe gaat bij Breda Beslist? Dat is alles behalve een geheim! Dus kom gerust vertellen wat ú nou eigenlijk vindt van de politieke sfeer, regelingen en  gebeurtenissen in Breda. En denk, of wanneer u wilt, doé mee met Breda Beslist. Wij zijn altijd op zoek […]

Welkom!

Cees van der Horst evenementen Weidehek 2, Breda

Het bestuur vergadert weer fysiek. We komen elke dinsdagavond bij elkaar. Wil je erbij zijn? Tot de beperkende coronamaatregelen voorbij zijn mogen we maximaal 2 gasten ontvangen. Aanmelden graag via secretaris@bredabeslist.nl

Gratis

CAMPAGNETEAM

Een paar maanden flink er tegenaan in campagnetijd. Veel mensen ontmoeten, leuke -nieuwe- contacten leggen, meedenken in het “hoe” en “waar” en dan samen op weg naar de verkiezingen op woensdag 16 maart 2022! Wilt u ons meehelpen? U bent van harte welkom. Graag een e-mail naar secretaris@bredabeslist.nl en wij nemen snel contact met u op.

 

ERVARINGSDESKUNDIGEN GEVRAAGD

Bij Breda Beslist zoeken we altijd ervaringsdeskundigen en specialisten voor bepaalde onderwerpen. Bent u bijvoorbeeld enthousiast en gedreven in  onderwerpen als bouwen, ondernemen, sociale voorzieningen, natuur of andere zaken die van belang zijn voor Breda en wilt u helpen? Mail ons: secretaris@bredabeslist.nl u bent welkom!

IK WIL LID WORDEN

Dat kan natuurlijk! Wees welkom als belangstellende voor de kandidatenlijst, als deelnemer van een van de werkgroepen, als campagneondersteuner, als meedenker en als donateur. Wij horen graag van u via secretaris@bredabeslist.nl en sturen op verzoek een inschrijfformulier toe.

2023 | Website door Silverfish